Ka skjer?

Nysgjerrig på hva som foregår i kulissene når vi forbereder oss og øver til musikalen? På Facebook-siden vår kan du følge med og få jevnlige oppdateringer fra innsiden! Det er bare å følge oss!

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
1 år siden
Stavangeren

Dette er ikke den gladnyheten vi så mye heller skulle ha delt med dere før helgen.

Dette året har vært utfordrende for oss alle, men det viktigste er at alle beholder dugnadsånden, slik at vi igjen får smittetallene ned. Vi i humorhuset er oprative, men som det selvdrevne lille teateret vi er, kan vi ikke gjøre annet enn å utsette alle våre forestillinger i september. Det betyr også at høstens storsatsning BLYGE HARRY Musikalen blir utsatt på ubestemt tid. Våre billettkjøpere vil bli kontaktet og få billett refundert eller igjen når omstendighetene tillater oss å gjennomføre som planlagt.

Vi vil benytte anledningen til å takke våre samarbeidspartnere og sponsorer som har gjort, og gjør, det mulig for oss å vente på bedre tider. Tusen takk ❤️

Håper at vi kan invitere deg inn til lattermilde kvelder hos oss igjen på Humorhuset Stavangeren snart!
... Vis merVis mindre

Dette er ikke den gladnyheten vi så mye heller skulle ha delt med dere før helgen.  Dette året har vært utfordrende for oss alle, men det viktigste er at alle beholder dugnadsånden, slik at vi igjen får smittetallene ned. Vi i humorhuset er oprative, men som det selvdrevne lille teateret vi er, kan vi ikke gjøre annet enn å utsette alle våre forestillinger i september. Det betyr også at høstens storsatsning BLYGE HARRY Musikalen blir utsatt på ubestemt tid. Våre billettkjøpere vil bli kontaktet og få billett refundert eller igjen når omstendighetene tillater oss å gjennomføre som planlagt.  Vi vil benytte anledningen til å takke våre samarbeidspartnere og sponsorer som har gjort, og gjør, det mulig for oss å vente på bedre tider. Tusen takk ❤️  Håper at vi kan invitere deg inn til lattermilde kvelder hos oss igjen på Humorhuset Stavangeren snart!

Rollen som Karl Iver Haven spilles av Ole Alexander Mæland⭐️

Han startet scenelivet som 12-åring på Barneteatret, og gjorde sin voksendebut i "Fame - The Musical" i Sola Kulturhus. Han spilte skurkerollen i "Revansj", hadde hovedrollen i komedien "39 trinn", tittelrollen i "Jo - pytten i Guddal", og spilte skredder Motel Kamzoil i "Spelemann på taket". Listen over roller begynner å bli lang.

Ole Alexander er artist, frilansskuespiller og tidligere journalist. For mange er han mest kjent som medlem av Stavangerkameratene, og har turnert Norge fra nord til sør de siste årene. Hvem har vel ikke fått med seg allsangfavoritten "Bare så du vett det"? 🎶🤩

Vi kjenner ham som showmann, trubadur og kirkesanger, og vi gleder oss veldig til å se ham på scenen i Stavangeren til høsten.
... Vis merVis mindre

Hils på Inger Lise Hope👋 Hun har rollen som fru Bitten Haven.

Inger Lise har siden barneårene stått på mange scener, og smelter stadig hjerter med sin klokkeklare stemme og store formidlingsevne.

Hun ble ekstra godt kjent da hun spilte hovedrollen som skjønnheten Belle i musikalen "Skjønnheten og Udyret". I 2019 slapp hun sitt debutalbum "Tusen" - et melodiøst visepopalbum som har høstet gode tilbakemeldinger.

Samme år startet hun sitt eget "Starlight Dinnershow", hvor hun er både produsent, regissør og artist. ✨

Inger Lises musikalske bredde er stor. Hun har blant annet blitt leid inn som solist for Stavanger Symfoniorkester og ble sist sett som Tzeitel i "Spelemann på taket" i Sandnes Kulturhus.

Vi gleder oss stort til å se henne i BLYGE HARRY til høsten😍

#blygeharrymusikalen
... Vis merVis mindre

Hils på Inger Lise Hope👋 Hun har rollen som fru Bitten Haven.  Inger Lise har siden barneårene stått på mange scener, og smelter stadig hjerter med sin klokkeklare stemme og store formidlingsevne.  Hun ble ekstra godt kjent da hun spilte hovedrollen som skjønnheten Belle i musikalen Skjønnheten og Udyret. I 2019 slapp hun sitt debutalbum Tusen - et melodiøst visepopalbum som har høstet gode tilbakemeldinger.  Samme år startet hun sitt eget Starlight Dinnershow, hvor hun er både produsent, regissør og artist. ✨  Inger Lises musikalske bredde er stor. Hun har blant annet blitt leid inn som solist for Stavanger Symfoniorkester og ble sist sett som Tzeitel i Spelemann på taket i Sandnes Kulturhus.  Vi gleder oss stort til å se henne i BLYGE HARRY til høsten😍  #blygeharrymusikalenImage attachmentImage attachment
Vis flere innlegg

‘Hvis eg får ein sjangs te, ska du snart få se
at eg får det te’

Tor Salomonsen, Ein sjangs te

2020 © Kvammen Produksjoner AS og Stavangerensemblet

Design: Fandango og Tor Søreide Design